Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om uw recruitmentproces te stroomlijnen en uw sollicitantenbeheer te verbeteren, dan is de HROffice WordPress Plugin de oplossing waar u naar op zoek bent.

Applicatie NowOnline

De HROffice WordPress Plugin:

ATS Koppelen in WordPress

Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om uw recruitmentproces te stroomlijnen en uw sollicitantenbeheer te verbeteren, dan is de HROffice WordPress Plugin de oplossing waar u naar op zoek bent. Met deze krachtige plugin kunt u uw Applicant Tracking System (ATS) naadloos integreren in uw WordPress-website. Of u nu een kleine onderneming runt of een grote organisatie bent, deze plugin biedt u de tools om uw wervingsproces te optimaliseren en uw tijd en middelen te besparen. Alle ATS functionaliteiten zijn namelijk in de WordPress plugin geïntergreerd. Hierdoor heb je geen ontwikkelaars nodig om de API van HROffice te implementeren in je eigen website. Dit bespaart al gauw vele ontwikkeluren van dure developers. 

De Voordelen van de HROffice WordPress Plugin

De HROffice WordPress Plugin biedt tal van voordelen voor zowel HR-professionals als sollicitanten. Dankzij de naadloze integratie met WordPress kunt u uw vacatures gemakkelijk beheren en publiceren op uw website, wat resulteert in een betere zichtbaarheid voor uw vacatures en een verbeterde kandidatenervaring. Daarnaast biedt de plugin  functionaliteiten voor het opbouwen van sollicitatieformulieren, koppelen van de JobAlert, intergratie met de Referral Tool, zelf te configureren filters en sidebar & bedankt pagina's. Met de HROffice WordPress Plugin kunt u efficiënter en effectiever werven, wat uiteindelijk leidt tot het aannemen van de juiste kandidaten voor uw organisatie.

HROffice WordPress Plugin: Eenvoudige Implementatie en Ondersteuning

Een van de grote voordelen van de HROffice WordPress Plugin is de eenvoudige implementatie. U hoeft geen technische achtergrond te hebben om deze plugin te gebruiken. Het installatieproces is snel en gemakkelijk, en als u tegen problemen aanloopt, biedt de uitstekende klantensupport van HROffice u de nodige ondersteuning. U kunt rekenen op regelmatige updates en onderhoud, zodat uw recruitmentproces altijd soepel verloopt. Koppel vandaag nog het HROffice ATS aan WordPress met de HROffice WordPress Plugin en ervaar de voordelen van efficiënter en effectiever werven. 

Meer weten? Lees hier verder.

Plugin downloaden en laatste release notes inzien? Lees hier verder. 

Documentatie van de HROffice WordPress Plugin.

Licentie nodig?

Wil je de WordPress plugin gebruiken en heb je een licentie nodig? Neem contact op.

Terug naar de blog

Leon Buiting

Mijn naam is Leon Buiting en ik ben mede-eigenaar van NowOnline. Ik adviseer graag met mijn creatieve ideeën en bespreek de technische mogelijkheden met de klant. Vervolgens vertaal ik dit samen met het team naar een sterk concept & design. Na oplevering zal ik samen met de klant verder optimaliseren om resultaten te vergroten.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze