Wordpress Plugin Ontwikkeld door NowOnline voor het HROffice ATS

Als je een bedrijf hebt en gebruik maakt van het HROffice ATS (applicant tracking system) om je wervingsprocessen te stroomlijnen, dan begrijp je waarschijnlijk hoe belangrijk het is om een professionele website te hebben. Het hebben van een WordPress website biedt talloze voordelen, maar het kan soms een uitdaging zijn om het ATS te koppelen aan je website, vooral als je geen technische kennis hebt. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een WordPress plugin ontwikkeld door NowOnline. Met deze plugin kun je eenvoudig je HROffice ATS integreren met je WordPress website, zonder dat daar technische kennis voor nodig is.

(tekst loopt verder onder de afbeelding)

HROffice ATS WordPress plugin door NowOnline

Wat is het HROffice ATS?

Voordat we dieper ingaan op de WordPress plugin van NowOnline, is het belangrijk om te begrijpen wat een HROffice ATS precies is. Het HROffice ATS (Applicant Tracking System) is een softwareoplossing die bedrijven helpt bij het beheren van het wervingsproces en het selecteren van de juiste kandidaten voor openstaande vacatures. Een van de voordelen van het HROffice ATS is dat het kan worden gekoppeld aan WordPress, een populaire contentmanagementsysteem voor websites, met behulp van de NowOnline WordPress-plugin. Hier zijn enkele voordelen van deze integratie:

 1. Eenvoudige integratie: De NowOnline WordPress-plugin maakt het mogelijk om het HROffice ATS naadloos te integreren met een WordPress-website. Hierdoor kunnen bedrijven vacatures rechtstreeks op hun website plaatsen en sollicitaties ontvangen via het ATS.

 2. Centraal beheer van vacatures: Met de integratie kunnen HR-professionals vacatures beheren vanuit het HROffice ATS en deze direct publiceren op de WordPress-website. Dit bespaart tijd en moeite doordat ze niet handmatig vacatures op de website hoeven bij te werken.

 3. Verbeterde kandidaatervaring: Kandidaten kunnen gemakkelijk solliciteren op vacatures die op de WordPress-website zijn geplaatst. Ze kunnen hun gegevens en CV uploaden, en het HROffice ATS zorgt voor een gestroomlijnd sollicitatieproces, waarbij automatische bevestigingen en updates worden verzonden.

 4. Efficiëntere screening en selectie: Met het HROffice ATS kunnen HR-teams sollicitaties efficiënter beheren. Ze kunnen cv's en sollicitatieformulieren digitaal opslaan en gemakkelijk doorzoeken, wat het selectieproces versnelt en de kans op het vinden van de juiste kandidaat vergroot.

 5. Geautomatiseerde workflows: Het HROffice ATS biedt geautomatiseerde workflows voor taken zoals het plannen van sollicitatiegesprekken, het verzenden van uitnodigingen en het opvolgen van sollicitaties. Deze workflows kunnen worden geïntegreerd met de WordPress-website, waardoor het hele proces efficiënter verloopt.

Kortom, de integratie van het HROffice ATS met WordPress via de NowOnline WordPress-plugin biedt bedrijven een gestroomlijnde en efficiënte manier om vacatures te beheren, sollicitaties te ontvangen en het wervingsproces te stroomlijnen.

Problemen bij het koppelen van een HROffice ATS aan WordPress

Hoewel het hebben van een WordPress werken-bij website voordelig is voor bedrijven, kan het soms een uitdaging zijn om een HROffice ATS te integreren. Traditioneel gezien vereiste het koppelen van een ATS aan WordPress technische kennis (API koppeling) en aanpassingen aan de websitecode. Dit is een investering voor bedrijfseigenaren en HR-professionals die niet over de benodigde technische vaardigheden beschikken.

Daarnaast kan het handmatig koppelen van een HROffice ATS aan WordPress tijdrovend en complex zijn. Het vereist het begrijpen van API's, het schrijven van aangepaste code en het testen van de integratie om ervoor te zorgen dat alles correct functioneert. Dit is niet ideaal voor bedrijven die snel en efficiënt willen handelen.

De oplossing:

De WordPress plugin ontwikkeld door NowOnline

Gelukkig heeft NowOnline een oplossing gevonden voor het probleem van het koppelen van een HROffice ATS aan WordPress. Ze hebben een gebruiksvriendelijke WordPress plugin ontwikkeld die het proces vereenvoudigt en bedrijven in staat stelt om hun ATS naadloos te integreren met hun WordPress website, zonder dat daar technische kennis voor nodig is.

Met de WordPress plugin van NowOnline kunnen bedrijven alles configureren en aanpassen volgens hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om het definiëren van filters, het instellen van de ATS-instellingen of het kiezen van een aangepaste lay-out voor de overzichten, de plugin biedt maximale vrijheid en flexibiliteit.

Stapsgewijze handleiding voor het gebruik van de plugin

Om je op weg te helpen met het gebruik van de WordPress plugin van NowOnline voor HROffice ATS, volgt hier een stapsgewijze handleiding:

 1. Installatie en activering van de plugin: Via de downloadpagina download, installeer en activeer deze op je WordPress website. Om de plugin te kunnen activeren heb je een licentie-code nodig. Neem contact op met NowOnline. 

 2. Configuratie van de ATS-instellingen: Na activatie van de plugin moet je de ATS-instellingen configureren. Dit omvat het invoeren van de benodigde gegevens, zoals licentie-code en API-sleutel, om de integratie met je HROffice ATS mogelijk te maken.

 3. Het definiëren van filters: Met de plugin kun je filters definiëren om specifieke criteria in te stellen voor het tonen van vacatures op je WordPress website. Dit helpt je om de juiste vacatures aan de juiste doelgroep te presenteren.

 4. Het aanpassen van de lay-out van de overzichten: Met de WordPress plugin van NowOnline heb je de mogelijkheid om de lay-out van de overzichten aan te passen. Je kunt kiezen uit verschillende sjablonen en stijlen om ervoor te zorgen dat de vacatures naadloos passen bij het ontwerp van je WordPress website. (Het is ook mogelijk om zelf de HTML van de pagina's te veranderen binnen je eigen thema)

Met deze stapsgewijze handleiding kun je gemakkelijk de WordPress plugin van NowOnline voor HROffice ATS implementeren en gebruiken op je website. Je hebt geen technische kennis nodig om het proces te voltooien.

Voor de volledige documentatie verwijzen we je graag door naar onze documentatie van de WordPress plugin. 

Optie:
Referral Recruitment koppeling met Referral Tool

Referral Tool geeft kracht aan je allersterkste wervingskanaal: het netwerk van je huidige medewerkers. Onze software is gebouwd om het maximale te halen uit referrals voor je openstaande vacatures. Door naadloos te integreren met jouw ATS-systeem en werkenbij-website, activeer je met Referral Tool je personeel zonder extra handelingen. Met onze standaard implementatie ben je in no-time aan de slag. Maar we kunnen je ook helpen om van jouw Referral Tool een krachtig employer branding-kanaal te maken. Bereik nieuw publiek door je werknemers de tools te geven om ambassadeur te zijn.

Download en lees onze whitepaper. 

Bekijk de website: www.referraltool.nl of plan direct een vrijblijvende demo

Conclusie

Met de WordPress plugin ontwikkeld door NowOnline is het eenvoudiger dan ooit om je HROffice ATS te koppelen aan je WordPress website. Je kunt profiteren van de voordelen van zowel een professionele website als een geavanceerd wervingsproces. De plugin biedt gemak, flexibiliteit en gebruiksgemak, zonder dat daar technische kennis voor nodig is.

Aarzel niet om de WordPress plugin van NowOnline te proberen en ontdek hoe het je kan helpen bij het efficiënt beheren van je wervingsprocessen en het creëren van een naadloze gebruikerservaring voor zowel kandidaten als HR-professionals.

Veelgestelde vragen over de WordPress plugin van NowOnline voor HROffice ATS

 1. Hoeveel kost de plugin? De prijs van de plugin kan variëren, afhankelijk van de licentie en het aantal gebruikers. Neem contact op met NowOnline voor specifieke prijsinformatie.

 2. Is technische ondersteuning beschikbaar? Ja, NowOnline biedt technische ondersteuning voor de plugin. Ze staan klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen die je tegenkomt. Ook is er uitgebreide documentatie beschikbaar. 

 3. Kan de plugin worden aangepast aan mijn specifieke behoeften? Ja, de WordPress plugin van NowOnline is flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Neem contact op met NowOnline om de mogelijkheden te bespreken.

 4. Werkt de plugin met alle versies van WordPress? De plugin is ontworpen om te werken met de meest recente versies van WordPress. Het wordt aanbevolen om je WordPress installatie up-to-date te houden voor optimale compatibiliteit.

 5. Zijn er beperkingen voor het aantal gebruikers of sollicitanten? Nee. NowOnline biedt verschillende licenties aan, elk met zijn eigen limieten voor het aantal gebruikers of sollicitanten. Zorg ervoor dat je de juiste licentie kiest die past bij de behoeften van je bedrijf.

Blijf niet achter, maak gebruik van deze geavanceerde WordPress plugin en vereenvoudig de koppeling van jouw HROffice ATS met je WordPress website. Ontvang nu direct toegang en ontdek de vele voordelen die deze krachtige tool te bieden heeft!

Klanten die de WordPress plugin al gebruiken:

Onze DEMO website (Premium)

We hebben ook een werken-bij demo website actief waarin de plugin actief in gebruik is. Op verzoek kunnen we een demo inplannen van de website in combinatie met de plugin.

Ga naar: https://demo-hroffice-plugin-wordpress.nowonline.nl/

Handige links:

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze