NowOnline heeft de prestigieuze FD Gazellen Award 2023 in de wacht gesleept, waarmee wij officieel erkend zijn als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een primeur voor ons en een mijlpaal waar we buitengewoon trots op zijn.

NowOnline

De FD Gazellen Award wordt toegekend aan bedrijven die een omzetgroei van minimaal 20% hebben gerealiseerd in de afgelopen drie jaar. Dit is een uitzonderlijke prestatie die onze toewijding aan groei  weerspiegelt. Bij NowOnline staat groei immers centraal in alles wat we ondernemen.

Deze Award bevestigt niet alleen onze positie als een dynamisch en snel groeiend bedrijf, maar benadrukt ook de inzet en toewijding van ons team. We willen onze klanten, partners en medewerkers bedanken voor hun bijdrage aan het succes van NowOnline. Samen blijven we streven naar innovatie, professionalisering en groei! 

Terug naar de blog

Leon Buiting

Mijn naam is Leon Buiting en ik ben mede-eigenaar van NowOnline. Ik adviseer graag met mijn creatieve ideeën en bespreek de technische mogelijkheden met de klant. Vervolgens vertaal ik dit samen met het team naar een sterk concept & design. Na oplevering zal ik samen met de klant verder optimaliseren om resultaten te vergroten.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze