Meer weten of Referral Recruitment? Het creëren van een extra kanaal bij het invullen van openstaande vacatures samen met je medewerkers? Waarbij je ze beloont, per stap in het sollicitatieproces, voor het aandragen van nieuw talent! Wij hebben de Referral Tool ontwikkelt als oplossing! Wij leggen dat hier graag uit.

Applicatie NowOnline

[Video: Onderaan deze blog]

Referral Tool

Referral Tool geeft kracht aan je allersterkste wervingskanaal: het netwerk van je huidige medewerkers. Onze software is gebouwd om het maximale te halen uit referrals voor je openstaande vacatures. Door naadloos te integreren met jouw ATS-systeem en werkenbij-website, activeer je met Referral Tool je personeel zonder extra handelingen. Met onze standaard implementatie ben je in no-time aan de slag. Maar we kunnen je ook helpen om van jouw Referral Tool een krachtig employer branding-kanaal te maken. Bereik nieuw publiek door je werknemers de tools te geven om ambassadeur te zijn.

Hoe werkt Referral Recruitment?

Referral recruitment benut de kracht van bestaande medewerkers als effectieve wervingskanalen. Dit wordt gedaan door beloningen toe te kennen aan medewerkers die meehelpen in het recruitment-proces. Deze beloningen dienen als motivatie voor medewerkers om hun netwerk en persoonlijke contacten in te zetten bij het aanbevelen van potentiële kandidaten voor openstaande vacatures. Zodra een medewerker bijvoorbeeld een geschikte kandidaat doorverwijst, wordt deze beloond. Deze benadering vergroot de betrokkenheid van medewerkers, maakt gebruik van hun uitgebreide netwerk en stelt organisaties in staat om hoogwaardige kandidaten aan te trekken die goed passen bij de bedrijfscultuur.

Referral Tool prijzen?

Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk de website van de Referral Tool > Prijzen pagina. Je kunt al starten met het starters-pakket tot 50 medewerkers. Groeien je wensen dan hebben we uitgebreidere pakketten waar je gebruik van kunt maken tot ons Enterprise model. Waarbij je ook de mogelijkheid hebt tot de white-label Referral Tool Shop. Helemaal in je eigen huisstijl en eventueel voorzien van eigen producten! 

Interesse in een demo?

Whitepaper: Referral Tool & Referral Recruitment

Ontdek alle voordelen van de Referral Tool en download en lees onze whitepaper. Daarin deantwoorden we vragen zoals: Wat is Referral Recruitment? Hoe werkt Referral Recruitment? Welk probleem lost onze tool op? & Hoe haal je het maximale uit Referral Tool?

Video: #referraltool in 1 minuut!

Terug naar de blog

Leon Buiting

Mijn naam is Leon Buiting en ik ben mede-eigenaar van NowOnline. Ik adviseer graag met mijn creatieve ideeën en bespreek de technische mogelijkheden met de klant. Vervolgens vertaal ik dit samen met het team naar een sterk concept & design. Na oplevering zal ik samen met de klant verder optimaliseren om resultaten te vergroten.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze