Vorige maand heeft de Zelhemse Arjan Knol ons team versterkt als Front-end Developer. Na een meeloopstage in 2021 en afstudeerstage in 2022, was hij NowOnline nog steeds niet zat. Hij stapte van de titel stagiair af en tekende een contract. Inmiddels draait hij alweer een maand als vaste medewerker mee in ons team, en met succes. Waarom hij is blijven plakken bij NowOnline lees je in onderstaande blogbericht.

Academy NowOnline

Officiële NowOnliner

Arjan loopt al bijna twee jaar rond binnen NowOnline en is dus zeker geen onbekende. Doordat hij hier al twee verschillende stages heeft gelopen, heeft hij al heel wat van het bedrijf gezien. Toch koos hij ervoor om bij NowOnline te blijven plakken als Front-end Developer. “Ik heb NowOnline tijdens mijn stage als heel gezellig ervaren en vond de werkzaamheden die ik toen verrichte leuk om te doen. Ik ben samen met Thiery en Leon in gesprek gegaan en kreeg de kans om bij NowOnline te blijven en mezelf hier te ontwikkelen. Ik kon het bedrijf zo instappen en hoefde hierdoor niet meer te solliciteren naar een nieuwe baan. Dat scheelde weer haha.”, aldus Arjan. 

Nieuwe uitdagingen

Uiteraard bleef Arjan niet alleen voor de gemakkelijkheid bij NowOnline. Doordat hij zichzelf al tijdens twee stages had bewezen, was al duidelijk wat hij in zijn mars had. Hierdoor krijgt hij nu meer op zijn bordje dan alleen de front-end werkzaamheden die hij tijdens zijn stages verrichtte. Hij krijgt de kans back-end werkzaamheden bij te spijkeren, vervult een ondersteunende rol als projectmanager en brengt zijn communicatieve vaardigheden, die hij tijdens zijn studie Communicatie & Multimediadesign heeft opgedaan, in de praktijk door in contact te zijn met klanten. Hij hoeft zich in ieder geval niet te vervelen, “Ik wil veel oppakken en krijg daar nu ook de kans voor. Ik vind front-end werkzaamheden hartstikke leuk, maar wil ook uitdagingen aangaan. Daar hebben ze binnen NowOnline naar geluisterd want het bijleren van back-end werkzaamheden en managen van projecten zijn flinke uitdagingen voor mij. Dat heb ik namelijk nog nooit op deze manier gedaan.”  

Toegevoegde waarde

Arjan merkt al een groot verschil ten opzichte van zijn stageperiodes. Waar beide stages vooral gericht waren op front-end werkzaamheden en losse schoolprojecten, komen er bij zijn huidige functie meer werkzaamheden en verantwoordelijkheden bij kijken. Dagelijks is hij bezig met het testen van projecten, de communicatie met de NowOnline vestiging in India (daarover snel meer) en het afronden van front-end werkzaamheden. “Ik voel me erg gewaardeerd binnen NowOnline doordat ik meer verantwoordelijkheden heb en mijn collega’s aanvul. Ik voeg nu meer toe aan de projecten. Tijdens mijn stage voelde dit minder. Toen had ik minder vrijheid doordat ik opdrachten voor school moest doen en gecontroleerd werd door een stagebegeleider.”

Doelen verwezenlijken

Ondanks dat Arjan pas een maand in deze functie werkzaam is, heeft hij hier al heel wat van geleerd. Hij gaat de ene na de andere uitdaging aan en dat is wat we bij NowOnline willen. “Ik leer elke dag weer met behulp van het gezellige en hechte team. Wanneer ik ergens niet uit kom kan ik altijd iemand om hulp vragen. Ik raad NowOnline dan ook zeker aan als werkplek. Het is er gezellig, ze werken aan leuke projecten en je kan er veel leren.” Of Arjan een toekomst ziet bij NowOnline? “Jazeker. Ik hoop nog veel te kunnen leren en de basis onder de knie te krijgen zodat ik helemaal zelfstandig kan werken. Mijn doel is om uiteindelijk helemaal zelfstandig een werken-bij website in elkaar te kunnen zetten. Hier ben ik nu al naar toe aan het werken!” 

Ben jij ook op zoek naar zo’n uitdaging? Neem dan contact met ons op! Voor de NowOnline Academy zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe talenten. Bekijk onze vacatures en wie weet nodigen we je binnenkort bij ons uit voor een kop koffie (of thee).

Terug naar de blog

Myrthe Tiemessen

Als online marketing en content specialist help ik jou met het inzetten van content (zoals blogs, whitepapers, infographics, animaties, video’s, artikelen etc.) om meerwaarde te bieden aan jouw doelgroep. Door dit samen slim in te zetten word jij beter gevonden!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze